McDonalds stoot Van der Valk van troon

Van der Valk staat voor mij voor iets van vroeger, toen ik ‘nog niet beter wist’. De laatste keer dat ik was ben ik dan ook zo teleurgesteld in het eten dat ik met mezelf afgesproken heb nooit uit eigen initiatief bij een ‘restaurant’ van Van der Valk te gaan eten. Gek genoeg heb ik dit bij McDonalds veel minder.

Logischerwijs zou het eigenlijk andersom moeten zijn, aangezien ik een groot fan ben van lekker eten dat goed voor je is. Bij McDonalds heb ik daar zo mijn twijfels over. Het verschil is echter dat ik zelden bij McDonalds gegeten heb en dat het, die keren dat ik er was, gewoon prima smaakte. Je krijgt waar je voor betaald zeg maar. Bij Van der Valk is dat absoluut niet het geval.

Het verbaasde mij dan ook dat McDonalds nu pas Van der Valk voorbij is als grootste horecaonderneming van Nederland. Het is blijkbaar het gevolg van de ecnomische crisis, want anders zou het familiebedrijf wellicht nog op de 1e postitie verkeren. Ik vind het prima, al mag wat mij betreft Maxede, moederbedrijf van V&D en Bijenkorf van plaats 6 doorstoten naar nummer 1. Gewoon, omdat ik ze veel leuker vindt.

Bron: Distrifood

Lees ook:Bankiers solliciteren bij McDonalds
Lees ook:Betaald wachten bij de McDonalds
Lees ook:Winkeliers willen af van weekendtoeslag
Lees ook:Belgen komen geld halen in Nederland
Lees ook:Supermarkten dumpen personeel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.