Categorie: "Colofon"

Word de nieuwe Supermarkt blogger!

Grijp je kans en word de nieuwe blogger van deze Supermarkt blog.

Ben jij op zoek naar je eigen platform op internet. Wil je vanaf het begin een groot aantal bezoekers. En wil je er ook aan verdienen? Begin dan je eigen blog op blog.nl. En maak deel uit van een netwerk van bloggende journalisten. Je volgt al het nieuws over de Supermarkt wereld en je weet het in een context plaatsen en je weet er zodanig over te bloggen, dat er reacties van bezoekers komen. Daardoor ontstaat er een community op je blog van mensen, die je interesse in het thema delen. Je bent niet meer dan een half uur à uur per dag kwijt aan het bloggen.

Word de nieuwe supermarktblogger!

Grijp je kans en word de nieuwe blogger van deze Supermarktblog.

Ben jij op zoek naar je eigen platform op internet. Wil je vanaf het begin een groot aantal bezoekers. En wil je er ook aan verdienen? Begin dan je eigen blog op blog.nl. En maak deel uit van een netwerk van bloggende journalisten. Tot onze spijt heeft Astrid geen tijd meer om te bloggen.

Lang leve de Koningin!

Misschien bent u gisteren al begonnen met het vieren van onze nationale feestdag of gaat u vandaag pas de straten afstruinen voor koopjes en kijken naar de mensen om u heen… Vandaag kan het allemaal.

Supermarktblog gaat door!

Het heeft even geduurd maar vanaf vandaag gaat de Supermarktblog weer van start!

U krijgt van mij de nieuwste berichten op supermarktgebied, variërend van aanbiedingen tot innovaties in de supermarkt.

Veel leesplezier!

Astrid Schepers

Colofon

Supermarkt.blog.nl is een thematische weblog die dagelijks bericht over het onderwerp supermarkten. Je dagelijkse boodschappen zijn namelijk meer dan wat producten in je mandje gooien: het is een deel van je leven. Zonder supermarkt zou onze wereld er totaal anders uit zien.