Kikker gevonden in zak sla

Je pakt je zakje voorgewassen sla uit de ijskast, om een salade te maken voor de lunch, en je ziet een kikker tussen de blaadjes zitten. Heel parmantig. Christina Carrington, 50, uit het plaatsje Chandler’s Ford, vertelde dat ze al van de sla had gegeten voordat ze de kikker zag zitten tussen de resterende slablaadjes.

De supermarkt, Ringwood’s Waitrose, spreekt van een geïsoleerd incident. De bruingroene kikker had ongeveer dezelfde kleur als de sla, bruingroen. Het beestje past makkelijk in je handpalm. Dr Silviu Petrovan van Froglife denkt dat het een jonge waterkikker is, welke soort precies is nog niet duidelijk. (Waarschijnlijk is het iets uit de lijn van Rana sp. Wat dat ook moge betekenen.)

Het beest overleefde zonder probleem de nacht in de koelkast. Sterker nog, mevrouw Carrington was zo geschrokken, dat ze het beest in de zak heeft laten zitten en weer terug heeft gezet in de ijskast tot een van de medewerkers van de buurtsuper het beest kwam ophalen.

Cristina zei het volgende :”We quite liked him in the end, it was just when he hopped around in the bag – that freaked us out a bit.” ( We vonden hem wel leuk op het laatst, maar hij bleef maar rondspringen in die zak- dat werkte ons op onze zenuwen).

In Engeland werd er eerder een boomkikker gevonden tussen etenswaren, evenals een muis in een brood.

 

Bron: BBC

Lees ook:Vogelspin tussen brood in supermarkt
Lees ook:Ongevraagde kikkerbillen
Lees ook:Aldi bespioneerde werknemers
Lees ook:Supermarkt minder gemist dan de fanfare
Lees ook:Drive-in supermarkt geopend in de VS

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.