Vogelspin tussen brood in supermarkt

Je pakt een halfje wit en ziet een vogelspin van zo’n 20 centimeter. Dat had je kunnen overkomen  in de AH op Scheveningen.

Afgelopen maandag werd het harige beest tussen het brood aangetrofen. De vogelspin is een Brazilian Giant White Knee Tarantula, een soort die wel 25 centimeter kan worden.

Nieuwsgierige klanten, volwassenen en kinderen, dromden samen om het dier. Een heldhaftige bezoekster knipte een flessenhals open en plaatste die kordaat over de spin, meldt een medewerkster van de Dierenambulance Den Haag die het beest later oppikte.

Lieve vogelspin
De spin had zich verstopt tussen de broden. Mogelijk is het dier met de bananen meegekomen. De spin is niet gevaarlijk. Sterker nog, het is voor de liefhebbers van vogelspinnen een ideaal maatje, want je schijnt hem goed als huisdier te kunnen houden.

Stekelige defence
Als de spin kwaad wordt, steekt ie als een stekelvarken zijn haar in de lucht, en mocht je hem dan toch willen aanraken, dan kun je huiduitslag krijgen. Laat het beest dus maar lekker in zijn natuurlijke habitat, de Braziliaanse oerwoud, zijn ding doen.

bron: omroep west

Lees ook:Dodelijke spin tussen de bananen
Lees ook:Supermarkt populair sinds vondst vogelspin
Lees ook:Kikker gevonden in zak sla
Lees ook:Keurslagers liegen over kalfsvlees
Lees ook:Spin zit tussen bananen bij de Jumbo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.