Senseo-recall opeens toch groot succes

Succes is eigenlijk het verkeerde woord in dit geval, maar u snapt wel wat ik bedoel. Was eerder het nieuws dat er nauwelijk reageert werd door consumenten op de terugroepactie van Philips, nu meldt Philips weer dat er ontzettend veel mensen zijn die hun apparaat terug willen sturen.  

Zo’n gebrek aan duidelijkheid roept bij mij altijd irritatie op. Eerlijkheid is gewoon het beste, zeker in dit soort situaties als je als bedrijf een fout hebt gemaakt. Niet zeuren en aan de slag. Volgens Philips hebben in ieder geval ‘enkele honderdduizenden’ Senseo-bezitters zich op de speciale site aangemeld om hun apparaat voor reparatie terug te sturen.

Philips stuurt nu wekelijks ongeveer 35.000 lege dozen naar Senseo-eigenaren om die met het apparaat erin terug te sturen. Meer is niet mogelijk, omdat het bedrijf de apparaten zo snel mogelijk wil kunnen repareren. Eigenaren moeten daardoor tussen de twee en tien weken wachten op een doos. Na het opsturen van het apparaat duurt het nog zo’n twee weken voordat zij hun koffiemachine terugkrijgen. Als troost verstrekte Philips alvast een ontkalkingsetje en een pak koffie. Ik heb niet het idee dat de consumenten hier veel blijer van zullen worden, maar het is beter dan niets natuurlijk.

Bron: Distrifood

Lees ook:Senseo recall niet echt succesvol
Lees ook:Philips is weer lekker bezig met senseo
Lees ook:Philips ontdekt explosieve Senseo’s
Lees ook:Senseo problemen bekend
Lees ook:Supermarkten strijden om klantvriendelijkheid

2 reacties op “Senseo-recall opeens toch groot succes

  1. AnneJ

    Zo zat ik een tijd terug ontzettend te twijfelen over de keus, welk koffiezetapparaat aan te schaffen. Mijn keus is toen gevallen op de Dolce Gusto en ben zeer tevreden over het apparaat. Philips heeft het op dit moment zwaar te verduren met de vele negatieve berichten rondom de Senseo.

      /   Beantwoorden  / 
  2. jurgen

    Heb mijn senseo opgestuurd en na zo’n 14 dagen een compleet nieuw apparaat mogen ontvangen met opnieuw 2 jaar garantie. Toch wel erg netjes opgelost zo……

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.