Postbode gaat vlees bezorgen

Vlees via de post? Ik klikte er meteen op. Het klinkt mij nogal slecht in de oren. Ik zie het vlees al uren in de fietstassen van de postbode zitten. Lijkt me niet echt bevorderlijk voor de volksgezondhied. Toch bezorgt TNT Post met ingang van deze week ook vlees aan huis. Het vlees komt van Nederlands eerste online steakslager, Matthijs van der Pijl uit Ter Aar.

 Een online slager klinkt wél positief in de oren. Ik verwacht dan eerder dat hij gewoon iemand inhuurt om het vlees te bezorgen, maar dat zal wel niet rendabel zijn. Het vlees is per portie vacuüm getrokken, diepgevroren en wordt verstuurd in geïsoleerde verpakkingen. Bestellingen worden de volgende dag geleverd, of op de dag van keuze. Consumenten kunnen online hun vlees bestellen op beefensteak.nl .

Van der Pijl selecteert streng op kwaliteit. Door jarenlange ervaring in de vleessector weet hij naar eigen zeggen waar het vlees aan moet voldoen en waar het beste vlees vandaan gehaald wordt. Het assortiment van Beef&Steak bestaat uit biefstuk en steaks van rund, varken, wild, kalf, lam en exoten. De nadruk van het aanbod ligt op biefstuk, entrecote, tournedos, rib-eye en T-bone. Binnenkort wordt het assortiment uitgebreid met yaksteaks, Angus Beef en Ibericovlees, maar ook een biologisch assortiment zit in de planning.
 

Lees ook:Vleesliefhebbers hoeven de deur niet meer uit
Lees ook:Halal en biologisch gaan prima samen
Lees ook:Ambachelijk vlees bij Jumbo
Lees ook:Bambi is aan elkaar geplakt
Lees ook:Nieuw in Belgie: witlofoorlog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.