Henkel heeft hoge verwachtingen van wasverzachter in kristalvorm

Wasmiddelenfabrikant Henkel komt met een nieuw type wasverzachter op de markt. Het merk Silan introduceert voor het eerst een wasverzachter in kristalvorm. Dat klinkt in ieder geval interessant.  

Door hun speciale vorm bevatten de kristallen in Silan Crystals tot drie keer meer parfum dan een normale geconcentreerde wasverzachter. Hierdoor blijft kleding langer lekker ruiken, claimt de fabrikant.

Henkel verwacht veel van Silan Crystals. ‘Het zal de categorie opschudden en een geheel nieuw en zeer winstgevend segment creëren’, aldus de fabrikant. Silan Crystals komt in drie geuren op de markt: Oriëtal Seduction, Floral Seduction en Fresh Seduction. De adviesprijs voor een fles van 480 gram is 4,99 euro. Dat gaan we zeker proberen.

Bron: Distrifood

Lees ook:Nieuwe introducties in de schappen
Lees ook:Mien Dobbelsteen mag reclame maken
Lees ook:Witte Reus strikt Mien Dobbelsteen
Lees ook:Blue Wonder heeft een nieuwe verpakking
Lees ook:AH zoekt oplossing voor ‘large’ winkels

Eén reactie op “Henkel heeft hoge verwachtingen van wasverzachter in kristalvorm

  1. Post

    Ik gebruik al heel veel jaren silan,en vroeger vroeg iedereen wat voor wasmiddelen ik gebruikte omdat het zo lekker rook,na vernieuwingen is er van de geur. Niets meer over.ik ga nu weer op zoek naar een ander merk.want ik wil gewoon weer ruiken dat het gewassen is .met silan ik gebruikte altijd de roze fles.echt jammer dat de geur van vroeger er niet meer is.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.