Nieuwe introducties in de schappen

Ik vind het wel weer tijd voor wat nieuwe producten die we binnenkort zullen aantreffen. De een is in mijn ogen beter/zinvoller dan de ander, maar ik laat het aan u over om te beoordelen of het een goed product is. Wat dacht u bijvoorbeeld van Light wijn?

Efteling Kwarksnack van Friesche Vlag
Arla Foods uit Nijkerk komt vanaf week 26 met Friesche Vlag Efteling Kwarksnack. Dit is een verantwoord tussendoortje voor kinderen, gemaakt van verse kwark en echt fruit. In een omdoos zitten twee smaken, wat het product uniek maakt, aldus de fabrikant.

Light Live eerste wijn met IKB-logo
Groupe LFE introduceert het eerste wijnmerk met Ik Kies Bewust-certificering: Light Live. Light Live is een alcoholvrije wijn en sluit goed aan bij elk drinkmoment van wijn, maar dan zonder de alcohol. Light Live is geschikt voor  zwangeren, mensen die medicijnen gebruiken, de BOB, maar ook voor hen die op de calorieën willen letten: Light Live bevat 50 procent minder calorieën dan normale wijn.

Drie varianten HAK appelmoes in cups
HAK speelt in op de groei van portieverpakkingen. Daarom brengt de fabrikant vanaf nu de vertrouwde HAK-appelmoes in cups op de markt. Er zijn drie varianten: HAK Appelmoes regulier, HAK Appelmoes met kaneel en HAK Appelrijk, appelmoes met 0% toegevoegde suikers of zoetstoffen. De per vier verpakte cups bevatten elk 100 gram appelmoes per cup.

Stimorol Fusion-variant met chocoladesmaak
Het succesvolle concept Stimorol Fusion introduceert twee nieuwe suikervrije smaken: Chocolate’n Mint en Chocolate’n Caramel. Stimorol zet hiermee een stapje verder in het verleiden van de consument binnen het verwensegment, aldus de fabrikant. Consumenten kunnen in plaats van een snoepje of chocolaatje een suikervrij kauwgompje eten, dat in onderzoek als zeer lekker wordt ervaren. De combinatie ‘lekker’ en ‘suikervrij’ speelt hierin een belangrijke rol. Het klinkt niet ideaal, maar wie weet.

 

De wijnen zijn van bekende druivenrassen als Cabernet Sauvignon en Chardonnay gemaakt. Er zijn vijf verschillende varianten: rood, wit, rosé, mousserend wit en mousserend rosé.

Lees ook:Voortaan alcoholvrije wijn bij Plus
Lees ook:Light variant van Cranberry
Lees ook:Hartstikke goed voor je: light vlees
Lees ook:Waar is de appelmoes gebleven?
Lees ook:Temperatuurindicator voor wijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.