Opening Jumbo Eerste Kerstdag groot succes

Ik had het voorrecht om deze kerst op Eerste Kerstdag geen enkele verplichting te hebben. Ik besloot om een flinke wandeling door Amsterdam te maken, met als tussenstop een of ander cafe waar ik een lekkere cappucino zou drinken. Ik had me verkeken op het aantal zaken dat open was. Alleen de Coffee Company op de Dam kon me van een warm drankje voorzien.   jumbo 

Mijn blijdschap was dan ook groot toen deze dag voorbij was en alles als vanouds weer opens was. Ik kan me dan ook voorstellen dan mensen blij waren dat ze op Eerste Kerstdag boodschappen konden doen in de Jumbo in het Groningse Euroborg. Het was de eerste keer dat de Jumbo in Groningen de deuren opende op Eerste Kerstdag. Volgens Evert Jan Vonk, voor de afdeling dkw. is het de bedoeling dat de klanten volgend jaar op die feestdag ook hun boodschappen kunnen doen in de winkel.

Voordat de supermarkt op Eerste Kerstdag de deuren opende, stonden al meer dan 100 klanten te wachten voor de winkel. ‘Normaal gesproken ontvangen we op een gewone dag mensen uit heel Groningen, maar ook uit Drenthe en Friesland. Dat was nu niet anders.’ De Jumbo in de Euroborg zal dit jaar ook voor het eerst open zijn op Eerste Paasdag. Dat wordt vast ook een succes gezien de opkomst van de afgelopen kerst.

Bron: Distrifood

Lees ook:Rotterdamse Jumbo zelfs op feestdagen open
Lees ook:Go go AH to Go
Lees ook:Is het hek eindelijk van de dam?
Lees ook:Plus heeft de meeste biologische producten
Lees ook:Illegale Jumbo moet dicht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.