Nespresso opent 10e verkooppunt

Pakweg 2 jaar geleden was Nespresso voor mij iets exclusiefs en Senseo eigenlijk al een hele vooruitgang op koffiegebied. Tegenwoordig vind ik een kopje Senseo eigenlijk niet te pruimen en kan Nespresso er goed mee door. nespresso

Gezien het feit dat de keten pas zijn 10e verkooppunt heeft geopend, ben ik iets teveel gewend aan de luxe van Amsterdam, waar Nespresso om de hoek bij de Bijenkorf voor iedereen verkrijgbaar is. Het Zwitserse koffiemerk heeft maandag pas zijn tweede Nederlandse winkel geopend. De nieuwe winkel in het centrum van Den Haag is Nestlé’s tweede eigen vestiging.

De winkel is te vinden aan vlakbij het Binnenhof. Het filiaal met 170 vierkante meter. Klanten kunnen er onder meer hun gebruikte cups inleveren bij een recycle corner. De exclusieve distributie van de Nespresso-cups via internet en selectieve distributie via de Bijenkorf ligt gevoelig bij supermarkten. Veel organisaties zouden graag de Nespresso-cups verkopen. Daarmee zou de verkoop wellicht omhoog gaan, maar ook de exclusiviteit dat nu nog om het merk heen hangt. Het is maar net welke kant je als organisatie op wil.

Bron: Distrifood

Lees ook:‘Kopje koffie thuis kost 3 tot 33 cent’
Lees ook:Philips is weer lekker bezig met senseo
Lees ook:Espresso volgt Senseo op
Lees ook:Multisuper breidt verder uit
Lees ook:Alcoholverkoop via internet moet weg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.