Biologica bedient gebruikers iPhone

De applicaties op supermarktgebied vliegen ons om de oren. AH helpt ons om boodschappen te doen en ook liefhebbers van biologische producten kunnen hun hart ophalen met een nieuwe toepassing op de IPhone.  iphone 

Biologica introduceerde namelijk deze week een applicatie waarmee iPhone bezitters de dichtstbijzijnde verkooppunten van biologische producten vinden. De toepassing heet Bio-Gids, maakt gebruik van GPS (Global Positioning System) en werkt in heel Nederland. De toepassing is heel gebruiksvriendelijk omdat je direct de adressen in de buurt te zien krijgt.

Zodra de gebruiker de toepassing start verschijnen de vijf dichtstbijzijnde verkooppunten met adresgegevens, website en telefoonnummer van de winkel. Zoeken op een bepaald soort winkel is ook mogelijk. De eigenaar van een iPhone kan selecteren op bakkerijen, natuurvoedingswinkels of slagerijen. Gebruikers kunnen de toepassing gratis downloaden in de App Store. Een demo van de applicatie is hier te zien. De circa 1600 verkooppunten van biologische producten zijn ook te vinden in de recent vernieuwde Bio-Gids op de website van Biologica.

Bron: Distrifood

Lees ook:Supermarktaanbiedingen op iPhone
Lees ook:AH in de weer met IPhone
Lees ook:AH laat klant winkelen met iPhone
Lees ook:Met gsm naar de super
Lees ook:Feest voor de bioboer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.