AH laat klant winkelen met iPhone

Volgens mij was het al bekend dat AH deze applicatie ging invoeren, maar vorige week was het dan eindelijk zover.  appie 

Albert Heijn heeft de gratis applicatie Appie gepresenteerd, waardoor de klanten van de marktleider voortaan boodschappen kunnen doen met hun iPhone. Aangezien steeds meer mensen een iPhone hebben, denk ik dat dit een groot succes zal worden.

‘Appie’ helpt consumenten bij het maken van een boodschappenlijst. Naast alle producten staan ook de bonusaanbiedingen aangegeven. Klanten die hun bonuskaartnummer invullen krijgen daarnaast een overzicht van de producten die ze in de afgelopen drie maanden bij Albert Heijn hebben gekocht. Met een druk op de knop kunnen deze producten aan de lijst toegevoegd worden. Ook geeft de applicatie toegang tot meer dan 8000 recepten. Daarmee maakt Albert Heijn het makkelijker om ‘de koelkast leeg te maken’.

Albert Heijn gaat Appie de komende tijd uitbreiden met nieuwe functies. In de tweede iPhone versie kan de applicatie bijvoorbeeld het boodschappenlijstje in de volgorde van de winkel zetten waar de klant zijn boodschappen doet. Deze versie is naar verwachting deze winter in de App Store verkrijgbaar. Om Appie beschikbaar te maken voor zoveel mogelijk klanten wordt de service in 2010 uitgebreid naar andere smartphones en naar ah.nl. De mensen zonder iPhone moeten dus nog even wachten.

Bron: Elsevier Retail

Lees ook:AH in de weer met IPhone
Lees ook:Supermarktaanbiedingen op iPhone
Lees ook:Biologica bedient gebruikers iPhone
Lees ook:Met gsm naar de super
Lees ook:Betalen met mobieltje

Eén reactie op “AH laat klant winkelen met iPhone

  1. Vendad

    Wellicht is het een idee om op de boodschappenwagentjes een houder voor de iphone te plaatsten…dat brengt meer gemak met zich mee…

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.