Unilever breidt bio-assortiment uit

Go go voor bio wat mij betreft. Hoe groter het aanbod, hoe meer mensen overstappen op biologische producten en dit komt het milieu en de prijs ervan alleen maar ten goede.

Unilever zet een volgende stap in het aanbieden van biologische levensmiddelen. Na de maaltijdmixen van Knorr komt nu Unox met biologische soepen. De nieuwe bio-soepen zijn ontwikkeld in het kader van de Eerlijk is Heerlijk-campagne van Unilever. Hierbij houdt het voedingsconcern zijn producten tegen het licht en vervangt waar mogelijk kunstmatige toevoegingen door natuurlijkere ingrediënten.

De biologische Soep in Zak van Unox met EKO-keurmerk ligt in vier smaken in het schap: tomaten-crème, pompoen, tomaat en champignon. De consumentenadviesprijs bedraagt 2,69 euro per zak (570 ml). De soepen bevatten biologisch geteelde groenten en worden volgens de strikte SKAL-certificering bereid. Drie varianten dragen ook het Ik Kies Bewust-logo. Ik heb het nog niet zien liggen, maar ik kan er overheen gekeken hebben. Nog even zoeken dus.

Bron: Distrifood

Lees ook:Unilever organiseert biologische markt
Lees ook:Grote stap voor Biologische producten
Lees ook:Bio-tomaat toch gezonder
Lees ook:Supermarkten verkopen 1 miljard aan biologisch voedsel
Lees ook:Biologisch vlees in C1000

Eén reactie op “Unilever breidt bio-assortiment uit

  1. erotyka

    You may have not intended to do so, but I think you have managed to express the state of mind that a lot of people are in. The sense of wanting to help, but not knowing how or where, is something a lot of us are going through.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.