“Going to the carwash” met Jumbo

De Mexicaanse griep gaat zich nog verder ontwikkelen, dat is inmiddels iedereen wel duidelijk. De snelheid waarmee dat zal gebeuren hangt van meerdere factoren af. Jumbo wil zo lang mogelijk voorkomen dat er besmettingen plaatsvinden.   

Om dit te bereiken eist Jumbo van alle vestigingen dat de winkelkarren vanwege de Mexicaanse griep iedere dag worden schoongemaakt. De verplichte ‘karwash’ maakt deel uit van de richtlijnen die Jumbo onlangs heeft gestuurd naar de winkels om de Mexicaanse griep tegen te gaan. ‘Naast het regelmatig handen wassen door de medewerkers en het schoonmaken van de pinapparatuur, hoort daar ook het dagelijks schoonmaken van de winkelkarren bij’, zegt woordvoerster Lily van den Berg.

De Jumbo in Hoogeveen pakt het echter anders aan en laat de klant zelf de wagens schoonmaken. Ze mogen zelf kiezen of ze dat willen’, zegt bedrijfsleider Freddy Bril van de Jumbo in Hoogeveen tegen de Leeuwarder Courant. Bij de ingang van de winkel staat een tafel met daarop een spuitbus met schoonmaakmiddel en doekjes. Lekker makkelijk. Zo kost het geen personeel, geld en kan Jumbo in ieder geval zeggen zijn verantwoordelijkheid te nemen.

Bron: Distrifood

Lees ook:Win prijzen bij Boni en Jumbo
Lees ook:Jumbo verlaagd prijzen A-merken
Lees ook:Groeicijfers als twistpunt
Lees ook:Jumbo past InkoopVoordeel aan
Lees ook:Nieuwe Jumbo’s gericht op onderwijs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.