Ook Dirk moet de regels aanscherpen

Eerder moest AH de regels van de laagste prijsgarantie bijstellen om te voorkomen dat klanten opnieuw met karrenvol gratis producten de filialen zouden verlaten. Deze week heeft ook Dirk in de gaten dat mensen graag profiteren van de prijsalarm-aanbiedingen.  

En dus mogen er maximaal 4 stuks van de dagaanbieding gekocht worden. Dat is een flinke domper op de feestvreugde. Ik ken genoeg mensen die bijvoorbeeld heel veel cola wegklokken. Als je dan voor 99 cent 2 liter kan inslaan zou ik het wel weten. Helaas gaat dat nu niet meer lukken.

‘Vorige week was het zo druk dat we moeite hadden om alle klanten te bedienen. Een aantal mensen heeft daardoor misgegrepen en dat willen we nu voorkomen’, aldus inkoopmanager Johan Vial. Volgens Vial hadden ongeveer vijf winkels te maken met een tekort aan dagaanbiedingen. Sorry hoor, maar om voor 5 winkels de regels aan te scherpen gaat wel wat ver. Zeker omdat de mensen die misgrepen gewoon een waardebon hebben gekregen zodat ze deze week alsnog de aanbieding konden krijgen.

Bron: Distrifood

Lees ook:AH leert van actieprijs garantie
Lees ook:Dirk en Nettorama reageren voorspelbaar
Lees ook:Laatste ronde vleesacties C1000
Lees ook:Dirk actie lijkt giga succes
Lees ook:Steun voor supermarkten in Apeldoorn

Eén reactie op “Ook Dirk moet de regels aanscherpen

  1. Martijn

    Jammer dat de supermarkten dit soort regelsopstellen omtrent hun dagaanbiedingen. Helaas zien we deze trend of regelgeving ook al bij de online dagaanbiedingen.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.