C1000 is extra aardig

C1000 is goed bezig zo tijdens de feestdagen. Eerder al plaatste ik het bericht dat een deel van de C1000 winkels toestaat dat de Voedselbank via consuementen zegels krijgt voor gratis boodschappen. Nu gaat de supermarkt met sint in de gedachten, lekkers uitdelen.

Diverse goede doelen die zich inzetten voor gezinnen en kinderen krijgen van C1000 een chocoladeletter. Maar liefst 20.000 stuks gaan naar organisaties zoals Stichting Cliniclowns of het Nationaal Fonds Kinderhulp.

Sinterklaas is een typisch Hollandse traditie waar jaarlijks vele kinderen van genieten. C1000 wil hier graag aan bijdragen door ervoor te zorgen dat 20.000 chocoladeletters hun weg vinden naar groepen die op welke manier dan ook wel een aardigheidje verdienen’, aldus het bedrijf.

Dat klopt, maar het geld van die chocoladeletters zouden ze natuurlijk ook gewoon in geld kunnen omzetten en geven aan de goede doelen. Zo kunnen ze er nog wat mee doen. Maar goed, je moet een gegeven paard niet in de bek kijken. Ze hadden ook niks kunnen geven.

Bron: Distrifood 

Lees ook:‘Chocoladeletters AH, Aldi en Lidl fout’
Lees ook:Lidl valt in de smaak bij Groene Sint
Lees ook:Koop een tas voor het goede doel
Lees ook:AH-letter wordt ook duurzaam
Lees ook:Supermarkten niet bang voor de roe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.