BBQ-en voor reis naar Texas

Klinkt niet als een slecht idee. Lekker chill BBQ-en en tegelijkertijd een reisje naar Texas scoren. Voor de fans van het openluchtkoken is dat niet zo moeilijk. Ze moeten vanaf deze week voor de actie bij de Lidl zijn.

Klanten kunnen door het kopen van vleesproducten van de Lidl-merken Oldenlander en Landjonker zogeheten Grillmeister-zegels sparen. Met een volle spaarkaart, tien zegels, en bijbetaling van 2,50 euro ontvangt de klant een Grillmeister-barbecueschort. Daar moeten ze wel winst op maken schat ik zo, want een short is echt niet zo duur. Bijzonder irritant.

Maar goed. Eenmaal in het bezit van het schort, maakt de klant ook kans op een reis naar de Amerikaanse staat Texas voor 4 personen ter waarde van 4000 euro. Daarnaast verloot de discounter tien barbecue sets (winkelprijs 200 euro). De set bestaat uit een gas-BBQ en een vleespakket met vlees van Oldenlander en Landjonker.

Tevens kunnen klanten via de website alert.grillmeister.nl een BBQ-alarm instellen, waarmee ze een compleet verzorgde barbecue kunnen winnen voor 11 personen in Bloemendaal aan zee. Meer informatie over de spaaractie is te vinden op de site grillmeister.nl.

Bron: Distrifood

Lees ook:Vindt de tuinschep
Lees ook:Zonnepanelen te koop bij AH en Coop
Lees ook:Consument kan Aldi niet missen
Lees ook:Supermarkt verloot banen
Lees ook:Trouwe klanten leveren niks op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.