Zonnepanelen te koop bij AH en Coop

foto: techniekenzo.wordpress.com

Je huis verwarmen met energie van de zon…daar denk je wel eens aan, maar hoe pak je het aan?  Laat je informeren in de supermarkt, daar kun je ze sinds kort voor een actieprijs op de kop tikken.

Op dit moment zijn de panelen te kopen in 2 Albert Heijn filialen en de Coop in de Haarlemmermeer.  Je kunt de complete sets pv-panelen (600 Wattpiek) al aanschaffen vanaf 940 euro.

Lagere energiekosten
De promotieactie is zonder winstoogmerk opgezet door het Natuur en Milieu Centrum Haarlemmermeer. Door deze actie hoopt het Centrum dat veel mensen de overstap gaan maken. Volgens het Centrum is het goedkoper om je huis van energie te voorzien via zonnepanelen en een goede isolatie.

940 euro
Maar de kosten gaan natuurlijk voor de baten uit. Ik heb wel eens gehoord dat het lang duurt voordat je de kosten eruit hebt. Maar voor 940 euro zou dat moeten kunnen. Met de actie via de supermarkten worden er in 1 week 60.000 klanten bereikt.

bron: cobouw

Lees ook:Lidl opent duurzaam filiaal in Heerenveen
Lees ook:Dirk haalt uit naar Jumbo
Lees ook:1 euro actie C1000 krijgt navolging
Lees ook:Lidl sponsort glazen huis van 3FM
Lees ook:GSM geeft recept op commando

2 reacties op “Zonnepanelen te koop bij AH en Coop

  1. Pim

    Een leuke actie, echter raad ik toch liever aan zonnepanelen te laten installeren door specialisten. Door goed te vergelijken kunt u ook voor goede prijzen uw zonnepanelen laten installeren, waarbij u niet zelf uw dak op moet en de specialisten alles voor u kunnen aansluiten.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.