Aanbiedingen en acties van deze week

Hieronder weer een korte samenvatting van de reclames en acties van deze week, zodat u goed geinformeerd uw boodschappen kunt doen.  

Albert Heijn 
AH gaat vanaf vandaag helemaal op in Sinterklaas. De winkel heeft deze week allerlei lekkers in de aanbieding, zoals amandelspeculaasbrokken en chocoladekruidnoten. Er zijn ook allerlei leuke spullen voor de kleintjes te koop, zoals een leuke speelkleiset. Daarnaast natuurlijk de ‘normale’ aanbiedingen.  

 

 

 

 

 

Dirk van den Broek
Bij Dirk van den Broek kunt u deze week Robijn color voordelig inkopen. Andere producten die in de aanbieding zijn: Wicky fruit drink of ice tea, perssinaasappels en de o zo bekende roomboterstaaf. Voor meer aanbiedingen kunt u uiteraard even op bovenstaande link klikken.

 

C1000
Bij C1000 krijgt u deze week een leuk sinterklaasboek bij Ambi pur flush toiletverfrisser en Pickwick thee. Verder in de aanbieding: Campina Milner kaas, Grolsch bier en Bertolli pastasaus in zak. Uiteraard kunt u nog altijd zegels sparen voor het boodschappenpakket.

 

Dekamarkt
Deze week krijgt u pietjes krijgen bij 2 pakken Casa di mama pizza, rookworst en een lekkere schnit. Op de site kunt u zich ook opgeven voor de Deke Wijnmarkt. Hier kunt u zich orienteren op lekkere wijnen voor de feestdagen.  

Super de Boer
Voor de luisterboek-cd’s van de Pieten uit de TV serie De Club van Sinterklaas kunt u deze week weer kiezen uit diverse producten, zoals bijvoorbeeld Lays chips of Unox Cup a soup. Tm 28 november mogen de kinderen hun ‘schoen’ zetten in de vorm van een huisje dat ze zelf in elkaar kunnen knutselen.

Lees ook:Aanbiedingen en acties van deze week
Lees ook:Wekelijkse aanbiedingen en acties
Lees ook:Wekelijkse acties en aanbiedingen
Lees ook:Wekelijkse acties en aanbiedingen
Lees ook:Wekelijkse aanbiedingen en acties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.