Wekelijkse aanbiedingen en acties

Met de kerst achter de rug is het nu op naar oud en nieuw. Uiteraard is dat terug te vinden in de aanbiediingen van deze week. Bij enkele supermarkten gelden ze dan ook t/m de 31 dit jaar.

Albert Heijn
Er zijn diverse champagnes in de aanbieding en uiteraard de oliebollen. Daarnaast vindt u op de site nog meer interessante aanbiedingen zoals Danio kwark, chips en Mars mini’s. Bij AH zijn de aanbiedingen tm de 31 geldig.

Dirk van den Broek
De aanbiedingen van Dirk zijn tm 3 januari geldig. Naast de standaard oudejaarsproducten daarom ook nog andere dingen in de aanbieding. Voorbeelden hiervan zijn: pitloze druiven, kipdrumsticks en Lassie rijst.

C1000
Op de site van C1000 staan diverse tips om het nog gezelliger te maken met oud en nieuw. Ook hier zijn diverse producten rondom de jaarwisseling in de aanbieding. Deze aanbiedingen zijn ook weer tm deC1000 wil nog wat extra zieltjes scoren door extra zegels aan te bieden deze week. Handig om alsnog de 31e geldig. 

Dekamarkt
Hier lekkere soezen of andere hapjes in de aanbieding. Wat dacht u van een lekker kaasplankje of diverse salades? Lekker goedkoop deze week. Wederom zijn de aanbiedingen geldig tm oudjaar.

Super de Boer
Deze aanbiedingen zijn de hele week geldig, dus er is meer in de aanbieding dan alleen het bier. Deze week krijgt u Madagascar magneten bij Coca cola, Hellema smoeltjes en nog diverse andere producten.

Lees ook:Wekelijkse acties en aanbiedingen
Lees ook:Wekelijkse aanbiedingen en acties
Lees ook:Aanbiedingen en acties
Lees ook:Wekelijkse aanbiedingen en acties
Lees ook:Wekelijkse acties en aanbiedingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.