Welke supermarkt verkoopt de lekkerste pepernoten?

Waar koop je de lekkerste pepernoten? En welke pepernoten zijn smijt-bestendig en blijven heel onder ongeduldig trappelende kindervoetjes?

Tot nu toe heb ik kruidnoten van bolletje gekocht bij de AH, een klein zakje voor 1 euro. Deze noten zijn waarschijnlijk niet bedoeld om mee te smijten ende te gooien. De smaak is uitstekend, en de structuur is  knapperig.  Niet geschikt voor kindervoetjes of naaldhakvoetjes, dat wordt een rotzooi.

Gisteren kocht ik bij Jumbo een zak strooigoed van 800 gram met pepernoten en apart verpakt snoepgoed. In eerste instantie vond ik de pepernoot lekker, maar na een stuk of 7 vielen ze me toch tegen. Ze zijn wel stevig, niet zo krokant, dus inderdaad geschikt voor het strooien en smijten.

Helaas weet ik even niet wat ze kosten. Wat me wel tegenviel, was de inhoud van het apart verpakte snoepgoed. Veel tumtummetjes, maar slechts 8 schuimpjes en dito hartjes. De schuimpjes waren wel lekker, en vrij hard, ook weer geschikt voor het strooien of smijten.

Voor overige pepernoten-testen moeten jullie nog even wachten, want ik zit nu nog met die jumbo-zak. Dus wordt vervolgd, of laat me weten wat jullie ervaringen zijn.

Lees ook:Sint verpest het voor de ouders
Lees ook:Kerstkransjes op 5 december
Lees ook:AH houdt vast aan 2% kortingseis
Lees ook:Muntplantje in de aanbieding bij Marqt
Lees ook:Kerstman rendabeler dan Sint

4 reacties op “Welke supermarkt verkoopt de lekkerste pepernoten?

 1. stijn

  ik vind dat de albert heijn de beste pepernoten
  heeft omdat ze heel lekker zijn en niet te duur
  vooral de smaak is beter als de rest!
  mvg

    /   Beantwoorden  / 
 2. Zakaria

  Ik vind die van Lidl het lekkerst, 0,65 voor 500 gram!!
  Echt lekker vind ik.

    /   Beantwoorden  / 
 3. Anoniem

  Bij de kruidvat zijn ze het lekkerst volgens de televisieprogramma: kassa

    /   Beantwoorden  / 
  1. N.Riemens

   De kruidvat pepernoten vind ik ook het lekkerst!

     /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.