Thuisbezorgen kent geen crisis

De supermarkten blijven het goed doen. Ze zijn echter niet de enigen die het prima doen, al blijven we bij eten om te achterhalen wie nog meer garen blijven spinnen in deze tijd van crisis.  pizza

De verkoop van het aantal bezorgmaaltijden is namelijk het afgelopen halfjaar verdubbeld. Dat blijkt uit verkoopcijfers van thuisbezorgservice Just-Eat.nl. Volgens marketingdirecteur Laurens Groenendijk van de thuisbezorgservice is vooral de zondag populair om een maaltijd te bestellen. ‘In het voorjaar lag het aantal bestelling op zondagen tussen 800-1500, in september zijn dat 2500 tot 3500 bestellingen.’ Ook op de andere dagen is het aantal bestellingen verdubbeld.

Vooral in nieuwbouwkernen is de thuisbezorgservice volgens Groenendijk populair. Op Denemarken en Groot-Brittannië na, zijn Nederlanders de afgelopen maand de meest bestellende Europeanen. Bovendien gaven Nederlanders gemiddeld het meeste uit per bestelling: gemiddeld ruim negentien euro. Daar kun je wel een lekkere maaltijd voor koken. Maar dat kost dan weer te veel en energie als je snel wat lekkers wil.

Bron: Telegraaf

Lees ook:Supermarkten zuiniger met energie
Lees ook:Kerstbestelling laat op zich wachten
Lees ook:Bol.com afhaalpunt bij Albert Heijn
Lees ook:Vleesliefhebbers hoeven de deur niet meer uit
Lees ook:Crisis in recepten merkbaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.