Saucijzenbroodjes getest bij Kassa

De beste saucijzenbroodjes zijn te koop bij onder andere Jumbo. Die van de Hema zijn volgens het testpanel gortdroog. En de vulling is troep: met vlees heeft het niets te maken.
Ja ja, die Hema. Daar kun je sinds een paar jaar ook terecht voor allerlei etenswaren. Ik heb wel eens het etiket van de erwtensoep bekeken; er zat van alles in, maar of het veel met erwtensoep te maken heeft? Dus: hou het bij de koekjes en de rookworst van de Hema, zou ik zeggen.

Het testpanel proefde de mini-saucijzenbroodjes van 5 verschillende merken: Albert Heijn, Aldi, HEMA, C1000 en Schapendonk (onder meer verkrijgbaar bij Jumbo, Plus en Dirk van de Broek).
Bij Jumbo koop je 12 minisaucijzenbroodjes voor 1, 59. Deze saucijzenbroodjes van Schapendonk waren het goedkoopst en het lekkerst. Op de 2e plaats komen de saucijzenbroodjes van Molenhoeve van de Aldi. De saucijzen van AH kregen een 3e plaats.
Bron: Kassa

 

Lees ook:Wat is de beste mayonaise uit de supermarkt?
Lees ook:Noord-Hollandse kaas bij Jumbo
Lees ook:Kinderoverall bij de Aldi voor weinig
Lees ook:Consument kan Aldi niet missen
Lees ook:Brede opname Innocent bij AH

Eén reactie op “Saucijzenbroodjes getest bij Kassa

  1. Michael

    Van Appie zijn echt niet zo lekker hoor. Ze hadden een paar jaar gelee in de koeling wel echt lekkere die je moest afbakken, maar die hebben ze verdorie voor een ander merk omgeruild. Als iemand dat merk nog weet, let me know! Zaten er drie in een pakje meen ik.
    Jammer genoeg geen Jumbo in de buurt, wel een Aldi… die ga ik eens een kans geven.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.