C1000 en Plus doen hoger bod op SdB

Ik zat te twijfelen of ik een bericht moest plaatsen dat de deal tussen Jumbo en Super de Boer zo goed als rond was. In de berichtgeving leek het daar wel op. Inmiddels is er een nieuw bod gedaan op het bedrijf.   super de boer 

Schuitema en Plus Retail vandaag een hoger bod op Super de Boer. aangeboden. Ze hebben dus meer geboden dan Jumbo, die een luttele 480 miljoen euro voor de keten overheeft. Hoeveel er concreet is geboden is niet bekend.

Directievoorzitter Tom Heidman van Schuitema heeft woensdag op een bijeenkomst van C1000-ondernemers in Studio 22 in Hilversum gezegd dat ‘woensdag 23 september een memorabele is voor C1000’. Volgens de bronnen zaten Schuitema en Plus Retail (Sperwer) afgelopen zaterdag voor het eerst bij elkaar.

Een eventuele biedstrijd tussen Jumbo en de combinatie Schuitema/Sperwer zet de verhoudingen in de Nederlandse supermarktsector op zijn kop. Ahold gaf afgelopen vrijdag direct al aan geen enkele interesse te hebben in een overname van Super de Boer. Schuitema en grootaandeelhouder CVC wilden maandag op geen enkele wijze reageren op de ontwikkelingen rond Super de Boer.

Bron: Distrifood

Lees ook:AH wil groei Jumbo verstieren
Lees ook:Sperwer overtreft bod Jumbo op SdB
Lees ook:Jumbo praat exclusief over overname
Lees ook:Jumbo sluit deal met C1000 over Super de Boer
Lees ook:AH grijpt mogelijk toch naast C1000

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.