Jumbo geeft prijsgarantie op vers

Zoals ik al eerder liet weten is Jumbo een prima winkel, maar een van de minpunten van de supermarkt is de prijs van de versproducten. Dan heb ik het niet over brood, maar over de groente en fruit.  

Jumbo Supermarkten heeft nu laten weten dat het ook op vers de laagste prijsgarantie gaat afgeven. De keten is daaartoe woensdag 2 september gestart met een advertentiecampagne waarbij onder de aandacht wordt gebracht dat de klant bij Jumbo ook op vers de laagste prijsgarantie krijgt. De keten baseert zich daarbij op recent onderzoek van de Consumentenbond waaruit blijkt dat de prijzen bij Jumbo fors lager zijn dan bij andere supermarktketens.

In de nieuwe campagne vergelijkt supermarktketen Jumbo de prijzen van haar versproducten met die van de versafdelingen van Albert Heijn en C1000. Zo moet in één oogopslag duidelijk worden dat Jumbo veel goedkoper is dan de concurrenten. Klanten kunnen bij Jumbo kiezen uit diverse prijsalternatieven van een bepaald product. Het versassortiment is onder meer opgebouwd uit Budget-producten, de Jumbo producten en biologische producten. Voor ál deze producten garandeert Jumbo de laagste prijs binnen zijn eigen klasse, zoals in de 7 Dagelijkse Zekerheden is vastgelegd. Voor liefhebbers van Aldi/Lidl: volgens Jumbo zijn  de Budget-producten zeker zo goedkoop als de producten van de beide discounters.

AH gaat vanaf maandag ook een prijscampagne over versproducten starten. Hoewel er tijdens de bekendmaking van de campagne fijntjes naar Jumbo (op een negatieve manier) werd gerefereerd, beweert AH niet goedkoper te zijn. U mag zelf dus beslissen wat de goedkoopste en de beste plek is voor groente en fruit, want dat hoeft niet altijd samen te gaan.

Bron: Distrifood

Lees ook:Prijsgarantie bij AH
Lees ook:Gratis boodschappen bij Jumbo?
Lees ook:Jumbo verlaagd prijzen A-merken
Lees ook:2e Ronde prijsverlagingen komt eraan
Lees ook:Jumbo aast op Aldi en Lidl

5 reacties op “Jumbo geeft prijsgarantie op vers

  1. Danny

    Ik vind kwaliteit toch wel heel belangrijk vooral met groente en fruit. Dan maar een keer niet of korter op vakantie en het hele jaar goed eten uit de supermarkt.

      /   Beantwoorden  / 
  2. c1000

    c1000 penders geleen s;echtse c1000 van nederland

      /   Beantwoorden  / 
  3. c1000

    c1000 penders geleen slechtste c1000 van nederland

      /   Beantwoorden  / 
  4. c1002

    C1000 penders geleen is idd de slechtste van Nederland. Het is een particuliere supermarkt die hun personeel niet fatsoenlijk uitbetaald (uitbuit)Daarnaast is de kwaliteit van het vlees ver beneden de pijl. Groente en Fruit word deels niet vers gehouden terwijl dat eigenlijk zou moeten. Heer penders moet zn klanten behouden en niet wegjagen.

      /   Beantwoorden  / 
  5. c1002

    hihi

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.