Online groente en fruit bestellen

Er is weinig variatie in de Nederlandse supermarkten wat betreft het aanbod van groente en fruit. De afgelopen jaren is het aanbod wel wat verbeterd, maar voor de meer exotische soorten moet je vaak toch elders je slag slaan. Zogenaamde ‘vergeten groente’ zijn moeilijk te vinden. Maar nu kunt u gewoon via internet uw groente en fruit bestellen.
Op Bestelvers.nl kunt u maar liefst 300 producten bestellen die binnen 24 uur worden thuisbezorgd. Later moeten ook zuivelproducten, vlees en vis aan het assortiment worden toegevoegd. De site is deze week op de Horecava gelanceerd en moet de concurrentie met supermarkten aangaan.
Oprichter is Corné Ooms, die zich heeft laten inspireren door de Amerikaanse webshop Freshdirect.com. Bestelvers.nl heeft onder meer een assortiment ‘vergeten groenten’ in het assortiment. ‘We kijken iedere dag om 12.00 uur wat er besteld is en halen deze producten meteen hier uit de regio’, zegt Ooms op de site van het vakblad Twinkle. Leuk voor als je weer eens wat anders wil dan broccoli of spruitjes.

Lees ook:Online shoppen bij Jamin
Lees ook:Binky moet gezond eten stimuleren
Lees ook:Toch maar groente en fruit uit de supermarkt
Lees ook:Consument wantrouwt groente en fruit
Lees ook:Dirty dozen kun je beter vermijden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.