Wekelijkse aanbiedingen en acties

Gisteren moest ik tot mijn verbazing constateren dat Albert Heijn in Amsterdam-Centrum op Pinksterzondag gesloten is. Vandaag zal dat in het grootste deel van het land nog steeds zo zijn, maar desondanks alvast de aanbiedingen zodat u kunt kijken waar het meest te halen valt deze week.  

Albert Heijn
De jokers zijn weer opgeborgen. Deze week heel veel 2+1 gratis aanbiedingen. Hier ben ik eigenlijk niet zo dol op, want dat verplicht me tot het aanleggen van een voorraad waar ik geen ruimte voor heb. Mensen die genoeg plek hebben: sla uw slag. Tevens zijn alle Heineken producten in de aanbieding en dat zijn er best veel.

Dirk van den Broek
Heb ik net 2e hands een kapotte headset gekocht, is hij voor 2,99 bij Dirk in de aanbieding. Verder kunt u voor 75 cent Mona pudding kopen, zijn de biologische aardappels in de aanbieding en kunt u ook lekker goedkoop paprika’s krijgen.  

C1000
C1000 heeft deze week o.a. Jonagold appelen, ijsbergsla, appelflappen en Special K in de aanbieding. Ik heb gelezen dat huismerk bier nauwelijks te onderscheiden valt van merkbier, dus het C1000 huismerk kunt u gerust meenemen.

Dekamarkt
Deze week zegels bij Yo fruit, All bran en kleine flesjes Spa blauw.
 Voor de rest van de aanbiedingen kunt u doorklikken naar de site.

 

De Natuurwinkel
Deze week onder andere in de aanbieding: geitenmelkijs (ja echt. Voor 3,25), trostomaten (1,29) en Evian bronwater (0,79).  

Super de Boer
Bij SdB 3 weken lang vers producten voor de helft van de prijs. Bijvoorbeeld Vifit, tartaartjes en Kloosterbrood. Prima deal vind ik zelf.
 

 

 

 

 

Lees ook:Wekelijkse aanbiedingen en acties
Lees ook:Wekelijkse aanbiedingen en acties
Lees ook:Aanbiedingen en acties van deze week
Lees ook:Wekelijkse aanbiedingen en acties
Lees ook:Aanbiedingen en acties: niks nieuws onder de zon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.