Aanbiedingen en acties van deze week

De strijd om de zuinige consumenten gaat deze week onverminderd door. Voor de meeste mensen, waaronder ik, is C1000 uitgeroepen tot winnaar wat betreft de aanbiedingen. Hier valt echt veel te halen, mits je graag A-merken koopt natuurlijk.

Albert Heijn
We blijven nog even Hamsteren bij AH. Als u 1 minuut gratis hamsteren wilt winnen, moet u de coupon die u krijgt bij het afrekenen goed bewaren. Als u de actiecode die erop staat invult op ah.nl kunt u de gelukkige zijn die gratis mag shoppen.

Dirk van den Broek
Dirk stunt deze week onder andere met Pampers, babydoekjes, thee en Lays chips. Bij Dirk III is Hertog Jan bier de aanbieding van de week en bij Dirx zijn diverse geurtjes, afslankproducten en natuurlijk pantoffels lekker goedkoop.

C1000
De aanbiedingen zijn zo divers dat je wel op de site moet kijken voor een goed overzicht. Volgens mij zit er voor ieder wat wils tussen, dus zeker een aanrader. Het kostte mij wat moeite om bij de aanbiedingen te komen. Mocht het niet lukken: als u zich inschrijft voor de aanbiedingen per mail kunt u ze wel vinden.
Overigens is dit de laatste week om de zegels voor het boodschappenpakket bij elkaar te krijgen, dus extra reden om even bij de C1000 langs te gaan.

Dekamarkt
Als u regelmatig pastinaak klaarmaakt moet u bij de Dekamarkt zijn voor extra goedkope vorraad. Voor andere mensen zijn er natuurlijk ook nog wat leuke producten goedkoper te krijgen. Mocht u uw feestkleding nog willen laten stomen: in januari is het extra goedkoop als u meerdere kostuums laat reinigen.

Super de Boer
Tijdens de Toeterweken krijgt u deze week 40% korting op Oetker pizza, Chocomel, Heineken bier en nog meer producten. Op de site kunt u alle aanbiedingen rustig nalezen.

Lees ook:Aanbiedingen en acties van deze week
Lees ook:Wekelijkse aanbiedingen en acties
Lees ook:Aanbiedingen en acties van deze week
Lees ook:Wekelijkse aanbiedingen en acties
Lees ook:Aanbiedingen en acties: niks nieuws onder de zon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.