Voetbalfans opgelet

Albert Heijn start na de winterstop met het weggeven van kaartjes voor Eredivisie-wedstrijden. In een beperkt aantal winkels kunnen consumenten kaarten winnen. Een leuk idee voor de liefhebber van voetbal die zijn boodschappen bij AH haalt.

 

 

 

Klanten kunnen vanaf maandag in de eerste winkels kaartjes voor een wedstrijd winnen door op een papieren clubsjaaltje te omschrijven hoe ze hun club in het stadion zouden willen aanmoedigen. Dit sjaaltje leveren zij samen met hun kassabon in bij de winkel. Wie de origineelste aanmoediging op het sjaaltje zet, wint twee kaartjes voor een wedstrijd van de dichtstbijzijnde Eredivisieclub. Creativiteit is dus wel een vereiste.

 

De eerste winkels die meedoen aan de actie bevinden zich onder meer in Den Haag, Breda , Enschede , Landgraaf , Alphen aan den Rijn , Drachten en Beuningen. Elke week worden weer andere winkels bekend gemaakt waar klanten kans maken op gratis kaartjes voor een Eredivisie-wedstrijd in de buurt. Met deze actie geeft Albert Heijn een lokale invulling aan het sponsorship van de Eredivisie. De komende maanden kunnen klanten nog meer acties verwachten. Ik hou u op de hoogte.

 

Bron: Distrifood

Lees ook:Voetbalplaatjes bij AH
Lees ook:Duckstadweken voor SdB
Lees ook:AH werkt samen met RTL4
Lees ook:Plus verlaagt de prijzen NIET!
Lees ook:Aanbiedingen en acties van deze week

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.