Wekelijkse aanbiedingen en acties

Vandaag weer de wekelijkse aanbiedingen en acties. Deze week zijn de supermarkten overduidelijk into Sint Maarten en de Sint.

Albert Heijn 
Deze week krijgt u extra Sprookjespunten bij Friesche Vlag kwarkyoghurt, Mars of Twix mini's en pringles. Daarnaast krijgt u korting op diverse Fair Trade producten zoals bananen en rijst.

Dirk van den Broek
Bij Dirk
kunt u cadeautjes kopen voor sinterklaas en natuurlijk diverse lekkernijen om uit te delen aan de kinderen. Daarnaast zijn er nog diverse producten in de aanbieding, waaronder Hertog ijs en Elstar appels.

C1000
Bij C1000 krijgt u deze week bij elk Kellogs kinderontbijtgranen, Robinson's fruit shoot vruchtendrank en Stimorol ice kauwgom een gratis Sint-Maarten pakket met daarin een vrolijke lampion, lampionhouder met lampje, snoeptas en kleurplaat.

Dekamarkt
Ook de Dekamarkt is into Sint Maarten. De winkel heeft deze week diverse soorten snoep in de aanbieding. Daarnaast krijgt u bij diverse producten een pietje cadeau. Deze week krijgt u o.a. pietjes bij een doos druiven en bij Pickwick vruchtenthee.

Super de Boer
De pakketactie is voorbij. Super de Boer adverteert deze week met de mededeling dat het concern de schoonste groente en fruit verkoopt van alle full servicesupermarkten. Daarom zijn de groente- en fruitproducten deze week in de aanbieding, naast natuurlijk allerlei andere aanbieidingen.

Lees ook:Aanbiedingen en acties van deze week
Lees ook:Wekelijkse aanbiedingen en acties
Lees ook:Wekelijkse aanbiedingen en acties
Lees ook:Wekelijkse acties en aanbiedingen
Lees ook:Wekelijkse aanbiedingen en acties

Eén reactie op “Wekelijkse aanbiedingen en acties

  1. Lin

    Bij Hoogvliet kun je 5 minuten gratis winkelen winnen… is in het kader dat ze willen stimuleren om kleine bedragen te pinnen.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.