Tweede ontbijt gratis bij Délifrance

Als Nederlanders zijn we dol op gratis producten of acties waarbij we iets gratig krijgen. Bij deze een leuke actie van Délifrance. Als u namelijk een verpakking afbakbroodjes van Délifrance koopt, krijgt u een 2e ontbijt gratis bij een van de restaurants van Délifrance.

Tot en met 31 oktober vindt u op de verpakkingen van diverse soorten afbakbroodjes een actiesticker die u kunt inleveren bij één van de 60 Délifrance restaurants in Nederland. Tegen inlevering van deze sticker kan dan een tweede persoon tot 28 februari 2009 gratis een ontbijtje meepikken. Dat moet wel lukken lijkt me.

Lees ook:XXL krasweken bij Lidl 2013
Lees ook:Wekelijkse aanbiedingen en acties
Lees ook:Aanbiedingen en acties van deze week
Lees ook:Hoogste tijd voor de paasboodschappen
Lees ook:Wekelijkse aanbiedingen en acties

3 reacties op “Tweede ontbijt gratis bij Délifrance

  1. Lies v d Bergen

    We zijn met vrienden op vacantie geweest in Vlissingen en ik wilde mijn man en vrienden trakteren op een ontbijtje bij Delifrance maar helaas dat ging niet door dus was ik erg duur uit er was niets van bekend en geen praten over. Dit is wel een slechte ervaring en een koude douche voor DELIFRANCE

      /   Beantwoorden  / 
  2. Lies v d Bergen

    We zijn met vrienden op vacantie geweest in Vlissingen en ik wilde mijn man en onze vrienden trakteren met een ontbijtje bij delifranc met 3bonnen op zak naar delifrance .Maar helaas er was niets van bekend en het ging dus niet door ik moest gewoon 6 keer een ontbijt betalen. Dit is wel een slechte ervaring en een koude douche voor delifrance

      /   Beantwoorden  / 
  3. p. Bennis

    wij zijn in hengelo bij delifrance op de markt geweest en hebben zaterdag 17-10-2009 heerlijk ontbeten voor 5,95 euro samen. daar was het dus wel bekend.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.