Gratis HollandHoorn bij krat Jupiler bier

Op zoek naar de ultieme EK-gadget? Stop je zoektocht nu meteen, want hier is ie: de HollandHoorn. Hij blaast harstikke mooie tonen en je blinkt uiteraard uit in originaliteit, met zo'n oranje geval in het stadion.

Muzikale voetbalfans kunnen misschien nog liedjes voortbrengen uit de Hoorn. Wellicht kan de hoorn ook dienst doen als bel op je fiets, of als uitroep in gezelschappen waarin je geen aandacht krijgt. Zo zie je maar weer, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Je moet natuurlijk wel van Jupiler-bier houden, anders heb je een probleem. Zodra de maand mei aanbreekt, is de hoorn verkrijgbaar. Meteen naar de supermarkt dus, voor dat krat. 

Lees ook:AH start met Gezonde Weken
Lees ook:Pak de fiets voor je boodschapjes
Lees ook:Wekelijkse aanbiedingen en acties
Lees ook:Eet M&M’s met je eigen woorden
Lees ook:Noord-Hollandse kaas bij Jumbo

3 reacties op “Gratis HollandHoorn bij krat Jupiler bier

  1. Hans Plagg

    Jezus,

    begtin dat gedonderd nu alweer? Wanneer is dat rottige E.K. eigenlijk? Zonde dat ze mijn bierdrinkpret nu al bederven door me weer allerlei rotzooi aan te smeren. Vorige week de zolder weer eens opgeruimd en toen kwam ik alle gratis gadgets van de laatste eindrondes weer tegenhoor. De onvermijdelijke oranje Heinekenhoed (je weet wel die hoge)en natuurlijk de telefoonhouders in lederhoses. Ze zullen daar bij Jupiler wel gedacht hebben: laten we nu alvast maar in februari de hoorn in de kratten doen, want anders pakt iemand anders dit mega-originele idee van ons af. Alsjeblieft NOS, bespaar mij in juni de beelden van de hossende oranjesuppporters in de Zwitserse en Oostenrijkse Alpen, met al hun oranje toeters, bellen en HOORNS. ARGHHHHHHHHHHHHHHHH

      /   Beantwoorden  / 
  2. Rob van Uden

    Wat een zure reactie!!! En waarom bederft dit jouw “bierdrinkpret” dan, smaakt het bier ook gelijk anders??? Wat de “pret” bestaat toch uit het drinken en de smaak???

    En wat je zegt: “Ze zullen daar bij Jupiler wel gedacht hebben: laten we nu alvast maar in februari de hoorn in de kratten doen, want anders pakt iemand anders dit mega-originele idee van ons af.”
    Je had door het lezen van het artikel deze stomzinnige reactie achterwege kunnen laten, want in het artikel staat heel duidelijk: “Zodra de maand mei aanbreekt, is de hoorn verkrijgbaar.”

    En waarom heb jij er ook last van als er oranjesupporters op de televise te zien zijn, zoals bij de NOS ongetwijfeld het geval zal zijn, deze zomer??? Je kunt natuurlijk gewoon de televise op een ander kanaal zetten en je kunt ook de “HollandHoorn” gewoon weggooien als je die gratis bij je kratje bier krijgt…
    Dan kun je weer fijn verder gaan met je “bierdrinkpret”

    Zo, rustig nou maar, en geen zure reactie meer, he!

      /   Beantwoorden  / 
  3. Hans Plagg

    Rob,

    ik moet je gelijk geven wat betreft mijn slordige lezen. De startdatum is inderdaad mei, hetgeen jij mij terecht op wijst. Dan nog blijft mijn irritatie en de door jou aangereikte oplossing om naar een andere zender te zappen lijkt mij niet voldoende. Ik neem aan dat als je de wedstrijd volgt op de ZDF, je dezelfde hossende supporters op de tribunes zult aantreffen. Voetbal wordt al jaren verziekt door commercie. Het zijn niet eens de fans, maar de werknemers en contacten van grote sponsoren zoals bierbrouwers, die de plekken op de tribune bezet houden en met hun eigen trommelhoedjes mijn schaamteloosheid als Nederlander doen toenemen.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.