Koken met Jamie

Producten van Jami Oliver liggen al tijden in diverse kookwinkels. De pannen schijnen super te zijn, maar ik vond het toch een beetje duur. UIteraard geen probleem als je kwalitatief iets goeds in huis haalt, maar de vraag is bij mij altijd: gebruik ik het wel? En dan kom ik vaak toch tot de conclusie dat ik het beter kan laten liggen, hoe leuk het ook uitziet in de winkel.

De ambities van Jamie gaat echter verder dan een aantal producten. De bekende kok wil een eigen keten van kookwinkels gaan openen. Klanten kunnen hier met professionele koks maaltijden klaarmaken, kookartikelen kopen en kant-en-klare maaltijden aanschaffen.

De eerste vestiging opent eind februari de deuren in het zuiden van Londen. Hij is van mening dat restaurantwinkels consumenten kunnen helpen beter zelf te koken en denkt bovendien in te spelen op een behoefte bij consumenten.

Ik vind het een goed plan en ik hoop dat de gemiddelde Engelsman er ook brood in ziet. Wellicht dat het concept nog overwaait naar Nederland. Lijkt me een goede aanwinst voor de Nederlandse markt.

Bron: Elsevierretail

Lees ook:Kant-en-klaar maaltijden nog steeds ongezond
Lees ook:Recessie doet Happy Meal geen goed
Lees ook:Wekelijkse aanbiedingen en acties
Lees ook:Kant-en-klaar maaltijden vliegen de winkels uit
Lees ook:Op zondag open loont

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.