Wekelijkse acties en aanbiedingen

Zoals gebruikelijk op maandagochtend weer de wekelijkse aanbiedingen. Uiteraard is er maar 1 ding dat de supermarkten bezighoudt: kerst, kerst en nog eens kerst.

Albert Heijn
Misschien een goede week om het kerstdiner uit te proberen? Er zijn voldoende Excellent producten in de aanbieding om op een doordeweekse dag flink uit te pakken. Weer eens wat anders dan een aardappeltje met groente en vlees. Er zijn ook diverse ‘ assecoires’  voor de aankleding rondom kerst in de aanbieding. Wat dacht u van amuselepeltjes?

Dirk van den Broek
Bij Dirk zijn diverse producten in de aanbieding. Wat dacht u van zalmzijde, honig soepen of Knorr warme sauzen. Zeker een blik op de site waard voordat u het duurder bij AH gaat halen.

C1000
Op de site van C1000 kunt u zich deze week nog aanmelden om in aanmerking te komen voor een gratis kerstdiner. Scheelt weer in de kosten en de stress. Het enige wat u moet doen is een account aanmaken op de site. Verder deze week diverse producten van de lijn ‘Lekker Genieten’  in de aanbieding. Ook voor andere producten als Hertog ijs en Calve partysauzen bent u bij C1000 aan het goede adres.

Dekamarkt
Dekamarkt heeft diverse producten in de aanbieding. Een paar voorbeelden: een luxe stol, Beemster gesneden kaas en roomboter croissants. De rest treft u aan op de webiste van de supermarkt.

Super de Boer
Super de Boer heeft een topkok met site voor u in de aanbieding om de kerst tot een groot feest te maken. Daarnaast natuurlijk diverse aanbiedingen, zoals varkenshaas en minibroodjes. Deze week krijgt u Madagascar Magneten bij Fruittella en Nescafe koffie.

Lees ook:Wekelijkse acties en aanbiedingen
Lees ook:Wekelijkse aanbiedingen en acties
Lees ook:Wekelijkse aanbiedingen en acties
Lees ook:Wekelijkse acties en aanbiedingen
Lees ook:Wekelijkse aanbiedingen en acties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.