Wekelijkse acties en aanbiedingen

De allerlaatste pepernoten zijn inmiddels in de uitverkoop en de kerstkransjes zijn volop verkrijgbaar: Sinterklaas is weer naar Spanje. Op naar kerstmis. Uiteraard met bijbehorende aanbiedingen…

Albert Heijn
Onder de noemer ‘Maak van de kerstdagen iets bijzonders’ promoot AH zijn Excellent producten. Daarnaast zijn er ook diverse wijnen in de aanbieding deze week. Maar dat is natuurlijk niet alles. Op de site meer aanbiedingen, zoals de kipfilet, Unox soep in zak en Coolbest.

Dirk van den Broek
Dirk heeft de reclame-site ook weer uitgebreid met allerlei producten die wellicht lekker zijn om met de kerstdagen in huis te hebben. Wat dacht u van diverse nootjes of luxe kaasjes. Smullen maar!

C1000
Het kerstdiner wil nog wel eens voor stress zorgen in de gemiddelde Nederlandse keuken. We maken immers niet dagelijks hertenbiefstuk klaar. Bij C1000 kunt u al uw vragen stellen aan de online C1000-chef op 22, 23 en 24 december. Voor meer informatie kunt u terecht op de website. Daarnaast staan hier natuurlijk ook de aanbiedingen van deze week.

Dekamarkt
Dekamarkt heeft diverse aanbiedingen voor u in petto vanaf dinsdag. Zo zijn de pijnboompitten en honig mix voor soep in de aanbieding. De rest treft u aan op de webiste van de supermarkt.

Super de Boer
Bij Super de Boer kunt u vanaf vandaag Madagascar magneten sparen. Er zijn 12 verschillende magneten die u krijgt bij de aankoop van diverse actieproducten. Deze week krijgt u ze bij producten als Aquafresh tandpasta, Wicky drink en Liga Milkbreak.

Lees ook:Wekelijkse aanbiedingen en acties
Lees ook:Wekelijkse aanbiedingen en acties
Lees ook:Wekelijkse aanbiedingen en acties
Lees ook:Wekelijkse aanbiedingen en acties
Lees ook:Wekelijkse aanbiedingen en acties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.