Wekelijkse acties en aanbiedingen

Deze week is het éindelijk zover: de Sint is jarig en pakt aan het einde van de week zijn biezen om weer richting het warme zuiden te gaan. Daarom nog even de laatste aanbiedingen rondom sinterklaas.

Albert Heijn 

 

 

AH heeft deze week diverse gourmetschotels in de aanbieding voor de mensen die lekker willen gourmetten met sinterklaas of alvast in willen slaan voor kerst. Daarnaast is onder andere ook de Old Amsterdam, Hertog ijs en diverse wijnen in de aanbieding.

Dirk van den Broek
Dirk
stunt deze week met het bier: u krijgt 2 kratten Hertog Jan of Grolsch voor maar 16,99, niet slecht voor de bierdrinkers onder ons. Daarnaast zijn ook hier de gourmetschotels in de aanbieding, dus het is even afwegen waar het beste inkopen gedaan kan worden deze week. Meer aanbiedingen treft u aan op de site.

C1000
Bij C1000 treft u op de site allerlei sinterklaastips en -recepten voor paktjesavond. Daarnaast zijn diverse ‘Lekker Genieten’ producten in de aanbieding, uiteraard wederom met een gourmetschotel als speerpunt. Dirk blijft hierin de goedkoopste, dus wat dat betreft is de keus snel gemaakt.

Dekamarkt
De prijs van de fondue- of steengrill schotel van de Dekamarkt is gelijk aan die van Dirk. De kwaliteit van het vlees bij de Dekamarkt is mij niet geheel bekend, maar gezien het feit dat beide bedrijven samenwerken, lijkt me dat er kwalitatief geen verschil zal zitten in het vlees. Verder diverse hapjes in de aanbieding die het heerlijke avondje net iets aangenamer kunnen maken.  

Super de Boer
Dit is de laatste week om nog een luisterboek te scoren bij Super de Boer. Deze krijgt u o.a. bij Smul Poffertjes, Knorr Wereldgerechten en Duyvis Knabbel- of Tijgernoten. Verder vele andere aanbiedingen en volgens mij de enige supermarkt die ons ook nog een gezellig sinterklaasfeest wenst.  

Lees ook:Wekelijkse acties en aanbiedingen
Lees ook:Wekelijkse aanbiedingen en acties
Lees ook:Wekelijkse acties en aanbiedingen
Lees ook:Wekelijkse aanbiedingen en acties
Lees ook:Wekelijkse aanbiedingen en acties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.