AH sust rumoer rond poppetjes

Ouders hoeven niet bang te zijn dat hun kinderen door de Sneeuwwitje-poppetjes van Albert Heijn in aanraking komen met schadelijke weekmakers.  Marjon Gagic uit Barendrecht was degene die aan de bel trok over de poppetjes. Ze vond dat ze erg chemisch roken en durfde het niet meer aan haar kind te geven.  pop

Dat zegt een woordvoerder van Albert Heijn naar aanleiding van de onrust die onder ouders is ontstaan over de samenstelling van de Disney-poppetjes die de marktleider op dit moment weggeeft aan klanten. Volgens de marktleider is het kinderspeelgoed voor 100 procent veilig en zitten er geen schadelijke weekmakers verwerkt in het speelgoed.

‘De Disney-figuurtjes zijn gemaakt van PVC zonder toevoeging van weekmakers. Ze voldoen aan alle wettelijke bepalingen welke getest zijn door een onafhankelijk onderzoekslaboratorium. Hierbij werden testen uitgevoerd op alle figuurtjes met betrekking tot het materiaal en de gebruikte verf. Tevens zijn alle figuurtjes getest en goedgekeurd volgens de Europese speelgoednorm’, aldus een AH-woordvoerder.

Lees ook:AH start met Gezonde Weken
Lees ook:Bol.com afhaalpunt bij Albert Heijn
Lees ook:AH laat klant winkelen met iPhone
Lees ook:Jacht op E-nummers van start
Lees ook:Heinz verwijdert augurk van etiket

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.