AH gaat opnieuw voetballen

De voetbalactie die AH eerder hield was een groot succes. Ik herinner me dat er zelfs kinderen waren die met dranghekken van de winkelende mensen moesten worden weggehouden. ah

Albert Heijn begint maandag met een nieuwe actie die in het teken staat van het voetballen. Klanten van de marktleider krijgen vanaf maandag 21 september tot en met zondag 11 oktober bij elke tien euro aan boodschappen een kaartje met zes puzzelstukjes. Deze stukjes zijn onderdeel van een zogenoemde Eredivisie puzzel waarop achttien voetballers uit de huidige voetbaljaargang afgebeeld staan als de spelers uit de jaren vijftig, de periode waarin de Eredivisie begon (eerste seizoen 1956-1957). De puzzel bestaat in totaal uit 144 stukjes.

Naast het sparen voor puzzelstukjes, kunnen klanten in de winkels van Albert Heijn ook helpen met het leggen van de grootste puzzel ter wereld. Op woensdag 30 september organiseren bijna 600 AH-winkels een puzzelmiddag. De duizenden stukjes die deze middag aan elkaar worden gepuzzeld, zijn onderdeel van een enorme puzzel die op woensdag 7 oktober wordt gelegd in het Olympisch Stadion in Amsterdam. De marktleider probeert die dag het wereldrecord puzzelen te verbreken.

Bron: Distrifood

Lees ook:Voetbalfans opgelet
Lees ook:Puzzel Van Gogh en Rubens bij Aldi
Lees ook:Voetbalplaatjes bij AH
Lees ook:AH start met Gezonde Weken
Lees ook:Unilever promoot kwaliteit A-merk

Eén reactie op “AH gaat opnieuw voetballen

  1. Maya van 't Veer

    Eerlijk gezegd vind ik het nu in de tijd van recessie, waar een aantal ouders letterlijk elk ‘dubbeltje’ moeten omdraaien, niet eerlijk dat zij voor een puzzelkaart met voetballers eerst 10 euro aan boodschappen moeten spenderen om uiteindelijk alle voetbalkaartjes te verzamelen. Die ouders gaan naar Aldi of Lidl of zelfs de voedselbank en hun kinderen kunnen dus niet mee doe aan de actie. Is dat de bedoeling? Dat alleen degenen die makkelijk 10 euro + meer kunnen uitgeven wel kunnen meedoen en de armen onder osn – en die zijn er echt wel – buitengesloten worden.Tien euro mag dan weinig lijken, maar als jij je gezin op 100 euro per week moet onderhouden telt elke euro. Sorry, maar ik als vaste klant van AH vond het niet leuk om deze actie te zien op TV, want moest direct denken aan de kleine kinderen die dat ook graag zouden willen hebben, alleen kunnen hun ouders dat niet betalen….

    Albert Heijn begint maandag met een nieuwe actie die in het teken staat van het voetballen. Klanten van de marktleider krijgen vanaf maandag 21 september tot en met zondag 11 oktober bij elke tien euro aan boodschappen een kaartje met zes puzzelstukjes. Deze stukjes zijn onderdeel van een zogenoemde Eredivisie puzzel waarop achttien voetballers uit de huidige voetbaljaargang afgebeeld staan als de spelers uit de jaren vijftig, de periode waarin de Eredivisie begon (eerste seizoen 1956-1957). De puzzel bestaat in totaal uit 144 stukjes

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.