Deen start volwassen spaaractie

Veel supermarkten hebben acties waarbij de kinderen mogen sparen voor stickers, clickcards en weet ik veel wat voor spullen verder. Hartstikke leuk, maar volgens mij is ooit eens aangetoond dat wij volwassenen ook niet vies zijn van wat spaarwerk. Voor deze mensen komt Deen nu met een goede actie.

Deen start komend weekeinde met een campagne rond het thema Lekker & Gezond. Hiermee wil Deen (jong)volwassenen adviseren over een gezonde leefstijl. Een goede zaak. Wel grappig dat ook de DekaMarkt een gezond offensief is begonnen. Wellicht een nieuwe trend voor andere supermarkten in Nederland.

De Noord-Hollandse supermarktketen wil met de campagne laten zien dat gezond eten ook lekker is en gemakkelijk klaar te maken. Klanten kunnen vanaf 17 mei acht weken lang sparen voor een Lekker & Gezond-handboek. Deze map bestaat uit tien hoofdstukken en zestig receptenkaarten. Klanten krijgen gedurende de campagne op de vrijdag en zaterdag bij elke 20 euro en meer aan boodschappen een gratis hoofdstuk. Bij 10 euro aan boodschappen en speciale actieproducten ontvangen de klanten gratis receptenkaarten.

Bron: Distrifood

Lees ook:Krassen, krassen, krassen
Lees ook:Klaver korting bij Plus
Lees ook:Zomeractie C1000 doorslaand succes
Lees ook:Speelfilmactie bij SdB
Lees ook:Korting op vliegticket bij supermarkt Deen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.