Aanbiedingen en acties van deze week

Deze week zijn er weer diverse producten in de aanbieding. Verder nog een leuke boodschappenactie bij de C1000 en allerlei producten en aanbieding rondom Sinterklaas.

 

Albert Heijn 
Diverse huismerkproducten zijn deze week in de aanbieding bij AH. Daarnaast is ook het varkensvlees, verschillende lunchproducten en nog vele andere producten met korting verkrijgbaar. Als u op de site uw gegevens achterlaat kunt u het kookboek '12 maanden lekker eten' winnen.

Dirk van den Broek
Bij
Dirk deze week geen wasmachine, maar gewoon lekker veel aanbiedingen. Zo kunt u Andrelon shampoo inslaan en zijn de bananen in de aanbieding. Dirk heeft ook al diverse kerstartikelen in de verkoop, mocht u de sint al beu zijn.

C1000
C1000 krijgt ook heeft ook een idee gekregen: een gratis boodschappenpakket. Handig voor als het vorige pakket op is. Bij elke 5 euro aan boodschappen ontvangt u een zegel en bij een volle spaarkaart krijgt u het pakket mee naar huis. Plakken dus maar weer.

 

Dekamarkt
Deze week kunt u nog pietjes krijgen bij diverse producten, onder andere bij Twenty Four halvarine en 2 pakken Appelsientje Mild. Daarnaast ook weer diverse andere aanbiedingen zoals mueslibollen en rundergehaktballen.

Super de Boer
Voor de luisterboek-cd's van de Pieten uit de TV serie De Club van Sinterklaas kunt u deze week weer kiezen uit diverse producten. Zo kunt u bij 2 Optimel yoghurt of Hak groentenconserven.

Lees ook:Wekelijkse aanbiedingen en acties
Lees ook:Wekelijkse aanbiedingen en acties
Lees ook:Wekelijkse acties en aanbiedingen
Lees ook:Wekelijkse aanbiedingen en acties
Lees ook:Aanbiedingen en acties van deze week

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.