Puur aast op SdB-winkels

Als de deal doorgaat tussen Super de Boer en Jumbo/C1000 zullen niet alle filialen worden overgenomen. De vraag is dan ook wat er met de overgebleven winkels gaat gebeuren.  super de boer 

De biologische franchiseformule Puur heeftlaten weten interesse te hebben in de winkels van Super de Boer die niet door Jumbo en C1000 worden overgenomen. Dat zegt bedenker Jan de Groot van de Puur-formule. De Groot denkt met name aan de winkels die vanwege hun kleine omvang niet bij Jumbo en C1000 passen. Waarschijnlijk zullen er 20 tot 45 SdB-winkels overblijven na de verdeling tussen Jumbo en C1000.

De Groot wil de komende vijf jaar in totaal 25 tot 30 winkels openen in Midden- en West-Nederland. In Houten is eerder deze maand de tweede winkel geopend. De eerste Puur-winkel opende half oktober in de Breestraat in Leiden. Een winkel in Zeist staat op de planning voor volgens jaar. De franchiseformule is eigendom van biologische groothandel Kroon in Nieuwegein. Puur legt de nadruk níet op het feit dat het aanbod puur biologisch is, maar dat het van ‘aardse schoonheid’ is. Weet ik dat ook weer.

Bron: Distrifood

Lees ook:SdB houdt optie hoger bod open
Lees ook:Jumbo start ombouw in februari
Lees ook:AH wil groei Jumbo verstieren
Lees ook:RTL tv-show over celebrities en bio-food
Lees ook:C1000 en Plus doen hoger bod op SdB

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.