SdB verzamelt vaccins voor kinderen

Het was mij helemaal ontschoten, maar Super de Boer heeft inmiddels al een aardig voorraadje vaccins verzameld voor baby’s in ontwikkelingslanden.  sdb 

De formule organiseerde in de periode tussen 26 oktober en 8 november een actie waarbij een tetanusvaccin werd gedoneerd aan Unicef voor ieder verkocht Pampers-artikel of elke aangeschafte ‘Ik draag bij’-tas. Super de Boer verdubbelde na de actie het totale aantal vaccins, zodat de organisatie die zich inzet voor kinderen kan rekenen op 65.000 vaccins.

Twee weken lang waren de Pampers-luiers en luierdoekjes bij Super de Boer in de aanbieding. Om de actie toegankelijk te maken voor nog meer klanten gold de vaccindonatie ook bij aankoop van de onlangs geïntroduceerde milieuvriendelijke ‘Ik draag bij’-tas van Super de Boer. ‘Na de eerste week kon Unicef al een eerste ontwikkelingsland inenten tegen tetanus. Doordat het succes nog groter is dan verwacht, kunnen we nu zelfs twee ontwikkelingslanden helpen’, aldus initiatiefnemer Nicole Horsmans van Super de Boer. Dat is nog eens mooi nieuws. Mooi zo.

Bron: Distrifood

Lees ook:Gratis boodschappen populairder dan ooit
Lees ook:Wekelijkse aanbiedingen en acties
Lees ook:SdB gaat mini
Lees ook:Polsbandjes voor klantenbinding
Lees ook:Wereldbank grijpt in

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.