Jongeren plunderen AH

In Amsterdam heeft het personeel van de Albert Heijn aan de Kleine Wittenburgerstraat het niet gemakkelijk gehad de afgelopen tijd. Er is namelijk bekend gemaakt dat zo'n anderhalve week geleden ongeveer 15 Marokkaanse jongeren de vestiging geplunderd heeft. Vervolgens hebben ze het personeel bedreigt. Je moet er toch niet aan denken dan in die winkel rond te lopen, of dat nou als consument is of als personeel.

De jongeren waren tussen de 14 en 17 jaar. Ze kwamen binnen, pakten alles wat ze willen en vervolgens sprongen ze over de kassa om op scooters de aftocht te blazen. Uiteraard is geprobeerd om ze aan te spreken door het personeel, maar het enige dat dit opleverde waren bedreigingen van de jongeren in kwestie.

De jongeren kwamen 3 dagen later terug en verhaal te halen toen ze erachter kwamen dat er foto was gemaakt van het moment dat ze wegreden. Ze wilden weten waarom de politie gewaarschuwd was en zeiden dat ze het personeel na sluitingstijd zouden opwachten. De opgetrommelde politie wachtte de jongeren in burger op en kon voorkomen dat het personeel werd aangevallen. Uiteindelijk zijn 5 jongens opgepakt.

Bron: De Telegraaf

Lees ook:Politie schiet supermarktovervaller neer
Lees ook:Mannen beklimmen dak van supermarkt
Lees ook:Tegenhouden overval levert snoep op
Lees ook:Opgesloten in kluis
Lees ook:Man heeft sex met auto bij supermarkt

Eén reactie op “Jongeren plunderen AH

  1. redrat7

    Ben beetje klaar met deze verhalen, geef de winkelier meer rechten, maw zet een honkbalknuppel standaard bij elk kassablok.
    Niet om opheldering gaan vragen maar eerst je aandacht richten op de knieschijf van de persoon in kwestie. We mogen het ons hier in dit landje allemaal maar wat al te gemakkelijk laten overkomen. Een boefje moet al op heterdaad betrapt worden wil ie er niet mee wegkomen, terwijl t voor ons winkeliers allang vaststaat dat deze zelfde klant ons al weken flink wat euroos gekost heeft.
    Een idee wat mij ter ore kwam staat me wel aan, pak de bevolkingsgroep… in dit geval 15 marokkanen aan zoals ze in hun thuisland aangepakt zouden worden… zet ze op een plein en stenig ze.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.