Fietsen en pc’s sparen bij Plus

Plus start deze maand de spaaractie Alle Wielen willen Wheelies! Klanten maken tijdens de actieperiode onder meer kans op een fiets en een spelcomputer. 

Plus begint vanaf 11 mei in samenwerking met kinderzender Jetix een spaaractie waarbij klanten bij iedere 15 euro aan boodschappen een gratis Wheelie krijgen. Dit is een versiering bedoeld voor tussen de spaken van de fiets. Op de Wheelies staan afbeeldingen van de figuren die bekend zijn van de kinderseries die door Jetix worden uitgezonden. De spaaractie loopt tot en met 13 juni, in totaal zijn er 28 verschillende Wheelies.

Aan de spaaractie zijn nog meer acties gekoppeld. Van 7 tot en met 9 mei ontvangt iedere klant bij Plus een speciale Jetix-poster. Klanten die de poster voor het raam hangen, maken kans op een Nintendo DS of Sega spelcomputer. Per winkel worden drie prijswinnaars uitgekozen. Daarnaast geeft iedere vestiging van Plus ook twee fietsen weg. Wie een fiets wil winnen, moet een wedstrijdformulier invullen, dat van 7 mei tot en met 9 juni wordt uitgereikt bij aankoop van een product van Calgonit of Vanish.

Bron: Distrifood

Lees ook:Pak de fiets voor je boodschapjes
Lees ook:Speelfilmactie bij SdB
Lees ook:BBQ-en voor reis naar Texas
Lees ook:Nieuwe smaken van Lays
Lees ook:Klaver korting bij Plus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.