Laatste ronde vleesacties C1000

C1000 heeft lak aan de spotjes van Wakker Dier waarin wordt gesuggereerd dat goedkoop vlees alleen maar zo goedkoop kan worden verkocht door de dieren onder erbarmelijke omstandigheden te laten leven.

Deze week is de laatste week waarin C1000 reclame maakt met lage vleesprijzen. Schuitema heeft dit weekend bij de verspreiding van de huis-aan-huis weekfolder een papieren zak bijgevoegd. Deze zak kunnen klanten vullen met 750 gram shoarmareepjes, vijf Zigeuner gehaktschnitzels, vijf kipschnitzel, vijf saucijzen, zes kip tv sticks en vijf boomstammetjes. C1000 rekent hiervoor een prijs van tien euro. Doorgaans betaalt u voor dit pakket 19,84 euro.

C1000 zegt dat dezelfde productienormen worden gehanteerd als voor het andere vlees dat bij C1000 in de schappen ligt. Het verhaal dat de dieren slecht worden behandeld gaat dus niet op. Ik ben meer benieuwd naar de volgende stap van C1000 om de klanten binnen te houden.

Bron: Distrifood

Lees ook:Aldi gaat mobiel
Lees ook:Aanbiedingen en acties: niks nieuws onder de zon
Lees ook:Kiloknaller nieuw doelwit van Wakker Dier
Lees ook:BBQ-en voor reis naar Texas
Lees ook:C1000 niet wijs door te stunten met prijs

Eén reactie op “Laatste ronde vleesacties C1000

  1. maagspoeling

    uiteindelijk betaald de consument zijn eigen korting. dus straks nog meer betalen voor vers groete en fruit. en maar vlees vreten, echt een slimme actie

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.