Een vers sapje van AH: vers of niet?

Meestal koop ik bij AH als ik zin heb in een vers sapje, de variant sinaasappel-kiwi.  Maar laatst kocht ik ananas-meloen-mango.  Na de tweede slok 

 

ananas-meloen-mango sap van ah

…dacht ik, hé, dit is toch geen vers sapje? Ik nam nog een slok, erg vers en vers geperst of gemixt, want hoe pers je een ananas- smaakte het niet. Maar dit is toch zo’n verssapje? Ik bekeek het etiket. En wat stond daar op?

65% ananasSAP.  Dat kan ik dus ook zelf wel kopen. Zeker bij Lidl kost een pak ananassap volgens mij niet mee dan een eurocent of 75. Dat doet onze populairste grootgrutter dus weer heel handig. Glazen flesje met verszegels, waarvan de helft van de flesjes echt sap bevat, en de andere helft niet. Zo worden de rijken rijk.

Lees ook:Groenteman biedt betere kwaliteit en smaak
Lees ook:Quaker haalt Cruesli Multifruit uit de schappen
Lees ook:Nieuwe manier om dat plakje salami te pakken
Lees ook:Verse vis in supermarkt vaak niet vers
Lees ook:Een coca-cola met je naam in de supermarkt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.