Dirk springt in op ruzie AH en Vrumona

Toevallig had ik het van de week nog over de ruzie tussen AH en Vrumona met een vriend over. Iets in de trant van: wordt het barsten of buigen. Over dat laatste zijn we het niet eens geworden, maar het is wel leuk om te zien dat Dirk van den Broek precies doet wat hij voorstelde, gewoon om AH te pesten.   

Dirk stunt namelijk met 1,5 literflessen Crystal Clear, een van de merken die niet meer aan AH geleverd worden. Klanten van Dirk krijgen twee anderhalve literflessen Crystal Clear voor 1 euro, zo meldt een advertentie van Dirk in de Telegraaf. Dirk noemt de actie een ‘last-minute stunt!’. De aanbieding staat niet in de reguliere weekfolder van Dirk van den Broek. 

Dirk van den Broek lijkt daarnaast ook te reageren op het verlagen van de zuivelprijzen bij Aldi en Lidl. De formule claimt in dezelfde advertentie dat de klant bij Dirk minder voor zuivel hoeft te betalen dan bij de concurrentie. ‘Dit zijn de állerlaagste zuivelprijzen van Nederland!’, luidt de boodschap. Ik kan er wel om lachen.

Lees ook:Dirk valt in de prijzen
Lees ook:Dirk reclame dingt naar prijs
Lees ook:Conflict AH en Vrumona gaat nog wel even duren
Lees ook:Dirk creatief met Obama
Lees ook:Wekelijkse aanbiedingen en acties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.