Supermarkt én restaurant, de nieuwe Foodmarkt van Jumbo

Jumbo opent in Breda de Foodmarkt, de grootste supermarkt annex restaurant van het land.

Dit nieuwe concept is een kruising tussen een supermarkt en restaurant. De Foodmarkt heeft een oppervlakte van 6.000 vierkante meter. We kunnen bij Jumbo Foodmarkt terecht voor onze dagelijkse boodschappen, maar er zijn ook iedere dag koks en andere specialisten bezig om van verse producten gerechten te maken.

Sushi en pizza
Wat kun je krijgen in deze superjumbo? Van alles. Het assortiment is breed, van Italiaanse pizza, tot Hollandse streekgerechten. Ook worden er taarten gemaakt, koffiebonen gebrand, sushi bereid en boeketten op maat gemaakt.

lokaal
Jumbo wil zoveel mogelijk streek- en seizoensproducten gebruiken. De supermarktketen zegt te gaan samenwerken met lokale leveranciers en specialisten. Net zoals Marqt dat doet dus.

Ik denk niet dat we dit voor zoete koek moeten aannemen van Jumbo, een keten die eenzijdige korting  oplegt aan zijn leveranciers.

Maar goed, het idee is leuk . We kunnen ons laten inspireren door de koks om zelf thuis aande slag te gaan, of gewoon direct gaan eten in het Foodmarkt Café.

Woordvoerder Colette Cloosterman-van Eerd:

“We geven mensen de keus: we laten zien hoe je lekkere gerechten kunt maken met de verse ingrediënten die in de winkel te koop zijn. Die gerechten kun je meteen opeten, je kunt ze meenemen en ergens anders opeten. Maar je kunt ook in de winkel de spullen vinden die je nodig hebt om het zelf te maken.”

De recepten hiervan zet Jumbo in het online Foodmarkt-magazine. De Jumbo Foodmarkt ligt naast het NAC-stadion en opent woensdag 27 maart. De nieuwe vestiging van Jumbo verwacht dertig tot vijftigduizend klanten per week.

bron: horecaentree

Lees ook:Dekamarkt zet nieuw concept in: marktkramen
Lees ook:Protest varkensboeren tegen kortingseisen Jumbo
Lees ook:Fastfood gaat oprukken
Lees ook:AH en Jumbo zetten boeren op een vuile manier onder druk
Lees ook:Plus laat leveranciers opdraaien voor prijzenoorlog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.