De Albert Hel: irritaties in de supermarkt

Het is altijd druk in de Abert Hel. Leuk, dat vernieuwde interieur met die koelwanden tot aan het plafond, en die extra schappen. Jammer alleen dat die gangpaden nu zo smal zijn geworden dat je je kont niet kunt keren.

Je kunt niet rustig kijken naar wat er in het schap ligt, want als je wat afstand neemt, wordt dat ogenblikkelijk afgestraft door mensen die erlangs willen. Dus je moet bijna ìn het schap gaan staan, om rustig te kijken.

Je staat dus in het schap, met aan je arm een mandje. Het mandje steekt iets uit. Ook dat kan niet in de Albert Hel. Andere mandjes stoten je telkens aan, waardoor je uit je concentratie wordt gehaald, en uiteindelijk helemaal niet meer weet wat je in het schap eigenlijk ook al weer zocht.

Bovendien staat er nu iemand naast je die ook in dat schap wil kijken. Diegene staat in je persoonlijke ruimte. Je hoort ze ademen, je ruikt hun lichaamsgeur. Met je mandje kan je dan zogenaamd ‘per ongeluk’ je concurrent proberen te raken. Zodat hij of zij ophoepelt.

Het leven van een grootstedeling gaat niet over rozen in de supermarkt.

Lees ook:Klantenkaart niet alleen zinvol voor supermarkt
Lees ook:EkoPlaza: irritaties in de supermarkt
Lees ook:Sjanzen bij de supermarkt
Lees ook:Gratis boodschappen bij Jumbo?
Lees ook:Sp!ts nieuws bij Plus

Eén reactie op “De Albert Hel: irritaties in de supermarkt

  1. Paul Thung

    AH-bezoek plannen als militaire exercitie. Recht op je doel afgaan en snel je lijstje afwerken. GEEN MENSEN RECHT IN DE OGEN AANKIJKEN. Niet praten; bekenden zorgvuldig (maar niet opzichtig) vermijden. GEEN KINDEREN MEE (die herkennen altijd weer een vriendje van school en voor je ‘t weet rol je van de ene ontmoeting in de andere). Zorgvuldig rij voor de kassa uitkiezen; rij met veel winkelwagens is optisch misschien lang maar lost vaak sneller op.
    Oh ja: lekkere dingen niet proberen in AH te kopen; die hebben ze nl niet.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.