Keuringsdienst van Waarde onderzoekt kroepoek

De scherpe kantjes zijn er wel af, van het eens toch interessante programma ‘de Keuringsdienst van Waarde’. Er was weinig te melden over kroepoek.

Het enig interessante wat er te melden was over kroepoek, was dat er minder garnalen worden gebruikt voor de Nederlandse variant. Tja…En maar doorzeuren over waarom de kroepoek in ons land bestaat uit een lange rechte plak. Niemand die er iets zinnigs over kon zeggen. Dat krijg je als je onzinnige vragen stelt.

De keuringsdienst zou zich beter kunnen kunnen richten op iets anders. Nog een keer op knakworstjes bijvoorbeeld. Hebben ze wel al een keer gedaan, maar goed, voor Unox, ik heb een vraag over de AH worstjes. Zo zag ik laats bij de AH knakworstjes staan, waarop stond ‘’kippenknakworstjes’’. Die wilde ik dus niet dus ik kocht de gewone variant. Maar wat bleek? Daarin zit 68% kippenseparatorenvlees. Whatever that may be.

 

Lees ook:AH zoekt oplossing voor ‘large’ winkels
Lees ook:Vieze komkommers
Lees ook:Uitbreiding Activia producten
Lees ook:Supermarkt is net zo goedkoop als Makro
Lees ook:Geen bevergeil in vanilleijs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.